"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Siyaset CHP'li belde başkanı hazine arazisinde kenevir yetiştirirken yakalandı!

CHP'li belde başkanı hazine arazisinde kenevir yetiştirirken yakalandı!

Bilecik’te gerçekleştirilen jandarma operasyonunda gözaltına alınan CHP Bayırköy Belde Başkanı Osman K., görevden alındı. Hazine arazisinde yasa dışı kenevir ekimi yaptığı tespit edilen Osman K.'nın görevden alınmasının ardından, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı olağanüstü bir toplantı düzenleyerek Özcan Bican'ı atadı.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Bilecik merkeze bağlı Bayırköy Beldesi'nde meydana geldi. Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, bölgede yasa dışı kenevir ekimi yapıldığına dair bilgi aldıklarında harekete geçti. 

Ekipler, Bayırköy Belde Başkanı Osman K.’nın arazisinde ekili halde 3 kök kenevirle ilgilendiğini ve bakımını yaptığını tespit etti. Ayrıca, Osman K.’nın babasına ait arazide de kurutulmaya bırakılmış bir miktar kenevir bulundu. 

Yapılan aramalarda Osman K.'nın üzerinde 35 gram esrar, 2 gram kenevir tohumu ve 1 gram metamfetamin ele geçirildi. Bunun yanı sıra, uyuşturucu kullanımına yönelik bir aparata da el konuldu. 

Olay sonrası CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı, Osman K.'nın görevden alınmasının hemen ardından olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda Osman K.’nın yerine Özcan Bican’ın atandığı açıklandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *