"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,3194 %0.04
37,1461 %0.26
2.281.443 %-1.508
2.992,89 0,00
Ara
İşçi Haber Siyaset CHP'li Mahmut Tanal müftünün yolunu kesti: Daha caminin yolunu bilmiyorsun

CHP'li Mahmut Tanal müftünün yolunu kesti: Daha caminin yolunu bilmiyorsun

Daha önce askerlerin yolunu kesip belgelerine el koymaya çalışan CHP'li Mahmut Tanal, bu kez Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan'ı hedef aldı.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, yaz Kur'an kurslarının başlama günü sebebiyle incelemelerde bulunan Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan'ın önünü kesti. Tanal, müftüye "Benimle neden arabanın içinden konuşuyorsunuz, neden aşağı inmiyorsunuz? Cami saati değil, sen burada ne arıyorsun? Daha caminin yolunu bilmiyorsun" gibi sert ifadelerle hesap sormaya çalıştı. Ayrıca, Tanal'ın kanalizasyon kokusu sorununa ilişkin müftüden yanıt istemesi de dikkat çekti.

"DAHA CAMİNİN YOLUNU BİLMİYORSUN"

Müftünün nezaketen araçtan inip Kur'an kurslarını ziyaret ettiğini ifade etmesi üzerine Tanal, "Cami saati değil, sen burada ne arıyorsun? Daha caminin yolunu bilmiyorsun" diyerek müftüye yüklenmeye devam etti. Tanal'ın, bölgedeki kanalizasyon kokusu sorununu müftüye sorması da dikkat çekti.

"ÖNCE HALKTAN SONRA DİYANET CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEYECEKSİN"

Görüntüleri paylaşan Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Tanal'ın davranışlarını şov yapmakla eleştirerek, "Alaycı ve aşağılayıcı davranışından dolayı önce Şanlıurfa halkından, sonra da tüm Diyanet camiasından özür dileyeceksin" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *