"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2295 %-0.11
36,9786 %-0.07
2.278.951 %-0.836
3.015,09 -0,42
Ara
İşçi Haber Siyaset CHP'ye sosyal medya hesabı satın alıyor iddiası

CHP'ye sosyal medya hesabı satın alıyor iddiası

Gazeteci Altan Sancar, CHP Genel Merkezi'nin çok sayıda sosyal medya hesabını satın aldığını söyledi.

Gazeteci Altan Sancar, Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili ilginç iddialarda bulundu. 

Bir televizyon kanalında Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Gazeteci Altan Sancar CHP Genel Merkezi'nin sosyal medya hesapları aldığını duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in CHP üyelerine takip etmeleri için bir sosyal medya hesabı önermesi üzerine konuyu araştıran Sancar, CHP'nin sosyal medya hesabı satın aldığını söyledi.

Sancar, "Dün akşam Eren Erdem'in CHP üyelerine takip etmeleri için bir sosyal medya hesabı gönderdi. Burada haberler paylaşılacak diye. Haber 2024 diye bir haber sosyal medya hesabı. Ben biraz peşine düşünce araştırdım. İşin ilginç tarafı CHP Genel Merkezi'nde 8. katta Eren Erdem'in odasının yanında bir odası bulunan bazı isimler ki bunlardan biri Eren Erdem'in danışmanı Orhan Şahin çok sayıda sosyal medya hesabını kendilerinin satın aldığını öğrendik." ifadelerinde bulundu.

"Sosyal medyada adı geçen hesaplarının tamamı Orhan Şahin'e bağlıymış. Bu hesaplardan il il delege paylaşımı yapılıyor. Bahsi geçen hesapların bazen tek bir retweetin bile 50 bin lira 60  bin lira karşılıklı yapıldığını öğrendik. Bir anda çok sayıda hesap toplanıyor ve bu hesapların alım satımında yeri geldiğinde milyonlar konuşabiliyor. Milyonlarca lira harcamalar yapıyor."

"Bahsi geçen insanlarında kendi ceplerinden bu harcamayı yapmak gibi bir lüksü olmayacağına göre bir şekilde parti parasıyla ya da belki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oluruyla bilmiyorum bu şekilde bir satın alma süreci gerçekleştirilmiş." dedi.

Bahsedilen hesapların Eren Erdem'in danışmanı Orhan Şahin'in telefon numarasına kayıtlı olduğunu söyleyen Sancar "Twitter'da bu çok açık bir şekilde görülebiliyor." ifadesinde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *