"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2965 %-0.01
37,0546 %0.09
2.288.892 %-1.294
2.997,47 0,16
Ara
İşçi Haber Siyaset İYİ Parti ve Gelecek Partisi'nden İmamoğlu'na 2 yeni danışman

İYİ Parti ve Gelecek Partisi'nden İmamoğlu'na 2 yeni danışman

İYİ Parti’den 14 Aralık 2023'te ayrılan Ece Güner ve Gelecek Partisi’nden 14 Ocak 2024’te istifa eden Serkan Özcan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı olarak göreve başladı.

Ece Güner, istifa ettiği dönemde yaptığı yazılı açıklamada İmamoğlu’nun İBB başkanlığını yeniden kazanmasının önemini vurgulamış ve partisinin aday çıkarma kararını eleştirmişti. Güner, “Bu bir parti meselesi değil, bu bir memleket meselesidir. Bu bir cumhuriyet meselesidir” diyerek görevinden istifa etmişti.

Özcan'ın siyaset ve ekonomi alanında, Güner'in ise uluslararası hukuk alanında İmamoğlu’na danışmanlık yapacağı öğrenildi.

GÜNER VE ÖZCAN'DAN TEŞEKKÜR

Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na, beni “Başkan Danışmanı” göreviyle onurlandırdığı için teşekkür ediyorum. Olağanüstü başarılı ve çalışkan Başkanımızla, 16 milyon İstanbullu için, çok çalışacağız. Tam yol ileri!" ifadelerini kullandı.

Özcan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’nun danışmanlığı görevine atanmış bulunuyorum. Beni bu göreve layık gören Sn. İmamoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla arz ederim" notunu paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *