"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2460 %0.06
37,0478 %0.05
2.295.770 %-0.627
3.021,99 0,99
Ara
İşçi Haber Siyaset İYİ Parti'de istifa dalgası: 6 kişi daha partiden ayrıldı!

İYİ Parti'de istifa dalgası: 6 kişi daha partiden ayrıldı!

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde İYİ Parti’de yaşanan istifa dalgası büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz Nisan ayında, İYİ Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Mehmet Seyit Küçük, hem partisinden hem de görevinden ayrıldığını açıklamıştı. Bu istifanın ardından, kısa bir süre önce, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde İYİ Parti'den Bilecik Belediye Başkan Adayı olan Göksel Aydın ile İYİ Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Hatice Yiler de iş yoğunluğunu gerekçe göstererek istifalarını sundu.

Son olarak, Gölpazarı’nda görev yapan İYİ Parti yöneticilerinden Ömer Cihangirli (31 Mart Yerel Seçimleri Belediye Başkan Adayı), Metin Berberoğlu (İl Genel Meclis Üyesi Adayı), Recep Tuna (İlçe Başkan Vekili), Celal Sezgin ve Aziz Dönmez (İlçe Başkan Yardımcıları), Fikret Yıldız (Belediye Meclis Üyesi Adayı) da hem görevlerinden hem de parti üyeliklerinden istifa etti.

İstifa eden ekip tarafından yapılan toplu açıklamada, "İl Başkanı Yusuf Paçacı’nın egoist yönetim anlayışı ve sorunlarımıza duyarsız kalan İYİ Parti Genel Merkez yöneticilerine tepki amacıyla görevlerimizden ayrıldık" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *