"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Siyaset Kılıçdaroğlu'ndan Akşener açıklaması: 'Kumar Masası' dediği Altılı Masa'ya niçin döndü?

Kılıçdaroğlu'ndan Akşener açıklaması: 'Kumar Masası' dediği Altılı Masa'ya niçin döndü?

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

28 Mayıs seçimlerinin ardından öz eleştiri yapıp yapmadığı sorusuna Kılıçdaroğlu, "Eksiğimiz olabilir ama yaptığımız bir hata yok zaten. Çalıştık. Hem de çok çalıştık. Eksiğimiz olabilir. Birinci eksiğimiz videoları ciddiye almamak. Belki olayı baştan ciddiye alıp biraz daha geniş kitlelere, bunların sahte olduğunu anlatabilseydik daha iyi olurdu. Bu bizim için bir hata olabilir, eksiklik de olabilir. İkincisi, 'Nerede hata yaptık?' diye düşünüyorum. Hatamız yok aslında" dedi. Kılıçdaroğlu, yapılan eleştirilerin eksikliklerden kaynaklandığını belirtti.

AKŞENER, ALTILI MASA'DAN NİÇİN KALKTI?

İYİ Parti'nin eski Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili bir soruya da yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Bir özel bir tartışma zemini yaratmak istemiyorum ama az önce söyledim. Biz Altılı Masa’da oy birliğiyle karar aldık. Süreci enfekte eden Meral Hanım'ın kalkması ve sonra dönmesiydi. Şu soruyu Meral Hanım'a sormanızı isterim; Altılı Masa'dan niçin kalktı? ‘Kumar Masası’ dediği Altılı Masa'ya niçin döndü?" ifadelerini kullandı.

"Meral Akşener'in proje olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Şimdi elde veri olmadan bu konuda konuşmak doğru değil. Olanlar ayrı ama ben elde veri olmadan, sağlıklı bilgi olmadan konuşmayı düşünen bir kişi değilim. Karakterim öyle. Veri olması lazım" yanıtını verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *