"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Siyaset MHP lideri Bahçeli'den Sinan Ateş ve DEM Parti açıklaması

MHP lideri Bahçeli'den Sinan Ateş ve DEM Parti açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş davasıyla ilgili verilen karara saygı duyulduğunu ifade etti. Ayrıca, Demokratik Eğitimciler ve Müteahhitler (DEM) ile ilişkili vekillerle el sıkışmasının ardındaki anlamı da açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ellerini sıkmam Türkiye partisi olarak gerekeni yaptığımın göstergesidir.MHP bir adım atmazsa başkalarından da adım beklenmez. Gerginlik yaratmanın gereği yoktur" dedi.

Ankara'da partisinin "Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 20. Dönem Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni"nde konuşan Bahçeli, "Yargının birinci aşaması sonuçlandı. Yargı kararına saygımız sonsuz. Burada MHP ve ülkü ocaklarını itibarsızlaştırma çabalarını da kınıyorum. Türk adaletinde bunlar olmamalı." diyerek Sinan Ateş davasına ilişkin açıklamada bulundu.

"BAŞKA ANLAMLAR ÇIKARILMAMALIDIR"

Cumhur İttifakının bileşeni olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısını desteğimizi gösterdik. Ellerini sıkmam Türkiye partisi olarak gerekeni yaptığımın göstergesidir. Bu bir insani görevdir. Başka anlamlar çıkarılmamalıdır. MHP bir adım atmazsa başkalarından da adım beklenmez. Gerginlik yaratmanın gereği yoktur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *