"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2458 %-0.1
37,0914 %0.27
2.322.070 %1.45
3.003,68 0,36
Ara
İşçi Haber Siyaset MHP TBMM Grup Danışmanı Oğuzhan Güngör görevden alındı

MHP TBMM Grup Danışmanı Oğuzhan Güngör görevden alındı

MHP TBMM Grup Danışmanı Oğuzhan Güngör, partideki görevine son verildiğini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) TBMM Grup Danışmanı Oğuzhan Güngör, partideki görevine son verildiğini açıkladı. Güngör, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, partideki eleştirilerinin nedeninin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan’a yönelik çağrıları olduğunu ifade etti.

Güngör: Rahatsız Oldular

Oğuzhan Güngör, görevden alınma kararının kendisine tebliğ edildiğini belirtti. Açıklamasında, “Bebek katiline umut hakkı vermeyi taahhüt edenler, Türk Milliyetçisi’nin söylenmesi gerekeni söylemesinden rahatsız olmuşlardır” ifadelerini kullandı. Güngör, bu durumu, 24 yıl önce Türk milletinin sesi olan rahmetli babasına uygulanan yöntemle benzerlikler taşıdığını vurguladı.

Güngör, “Bebek katilinin Gazi Meclisimizi kirletemeyeceğini söylemenin bedelini, Ali Güngör’ün oğlu olmanın verdiği gurur ve aziz Türk Milleti'nin bir evladı olarak şerefle kabul ediyorum” dedi. Bu ifadeler, partinin içindeki tartışmaların derinleştiğini gösteriyor.

"Ülkümüzü Savunmaya Devam Edeceğiz"

Oğuzhan Güngör, paylaşımında, “Makam ve şahsi ikbal için her şeyini vermeye hazır olanlara inat, dün olduğu gibi bundan sonra da eğilmeden, şahsi ikbal gütmeden yoluma devam edeceğim” şeklinde açıklamalarda bulundu. Türk Milliyetçiliği’nin yalnızca Türk milletine ait olduğunu belirten Güngör, ülkücülük anlayışının geçmişten gelen bir miras olduğunu vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *