"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Siyaset Özel, İmamoğlu ve Yavaş'tan 'Kılıçdaroğlu'nun zorla getirilme kararına tepki!

Özel, İmamoğlu ve Yavaş'tan 'Kılıçdaroğlu'nun zorla getirilme kararına tepki!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yargılandığı davada verilen zorla getirme kararına tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin 7'nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yargılandığı hakaret davasında mahkemenin zorla getirme kararına tepki gösterdi. Özel, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Önceki Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bugün verilen zorla getirme kararı, hukuki olmadığı gibi, siyasallaştırılmış yargının gözdağı verme çabasıdır. Partimiz bu çabalara karşı bir ve bütün olarak dimdik ayaktadır" dedi.

"KEMAL BEY'İN SONUNA KADAR YANINDAYIZ"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, karara tepki göstererek Kılıçdaroğlu'na destek verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Zorla getirme kararlarını onlarca suç kaydı olup ortalıklarda gezenlere işletin. 7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na devam eden bir dava sebebiyle verilen zorla getirme kararı hukuki değil siyasidir. Bu süreçte Kemal Bey’in sonuna kadar yanındayız." ifadelerini kullandı. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, Özel'in paylaşımını yeniden paylaştı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *