"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2675 %-0.04
37,1075 %0.25
2.310.910 %0.51
2.999,70 0,23
Ara
İşçi Haber Siyaset Özel’den Güneydoğu turu: Antep’te "Fıstık Mitingi" düzenlenecek

Özel’den Güneydoğu turu: Antep’te "Fıstık Mitingi" düzenlenecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 22-24 Ağustos tarihleri arasında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni kapsayan geniş bir tur gerçekleştirecek.

Tur kapsamında Diyarbakır, Mardin, Batman, Urfa ve Antep illerinde çeşitli temaslarda bulunacak olan Özel, turun son gününde Antep’te düzenlenecek olan “Fıstık Mitingi”ne katılacak.

CHP, daha önce ataması yapılmayan öğretmenler ve ekonomik sıkıntılar gibi temalarla düzenlediği mitinglere bir yenisini ekliyor. Bu kez Antep’te düzenlenecek olan “Fıstık Mitingi” ile fıstık üreticilerinin sorunları gündeme taşınacak. Tur öncesinde Özel, Diyarbakır, Batman, Mardin, Urfa ve Antep’te partililer ve yerel yöneticilerle görüşmeler yapacak.

BirGün’den Mustafa Bildircin'in CHP kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Özel, Diyarbakır, Mardin ve Urfa’da büyükşehir belediye başkanları ile bir araya gelecek, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştirecek. Ayrıca, Diyarbakır ve Mardin valileriyle de bir dizi toplantı yapması planlanıyor.

YEDİNCİ TEMATİK MİTİNG OLACAK

CHP Lideri, partisinin 1984’ten bu yana ilk kez kazandığı Batman Hasankeyf Belediyesi ve 1989’dan bu yana ilk kez kazandığı Antep Şehitkamil Belediyesi’ni de ziyaret edecek. 24 Ağustos’ta Antep’te gerçekleşecek olan “Fıstık Mitingi,” CHP’nin düzenlediği yedinci tematik miting olacak. Daha önce İstanbul, Ankara, Rize, Tekirdağ, Gebze ve Giresun’da düzenlenen tematik mitinglere bu kez Antep’teki fıstık üreticileriyle ilgili düzenlenecek olan bu miting eklenecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *