"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Siyaset Yeniden Refah Partisi’nde şok istifa: İki başkan da partiden ayrıldı!

Yeniden Refah Partisi’nde şok istifa: İki başkan da partiden ayrıldı!

Batman'ın Beşiri Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut ile Balpınar Belde Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş, yaptıkları ortak açıklamayla Yeniden Refah Partisi’nden istifa ettiklerini duyurdu. Her iki başkan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Yeniden Refah Partisi’nden seçilmişti.

Başkanların bağımsız olarak görevlerine devam edeceği ifade edilen açıklamada, "Beşiri ve Balpınar halkının taleplerine göre, hemşehrilerimizle birlikte ortak akılla hareket ediyoruz. Halkımızdan gelen çağrılara her zaman öncelik veriyoruz" denildi.

Açıklamada ayrıca, "Geçen süre zarfında halkla sürekli istişare halinde olduk. Onlarla olan gönül birlikteliğimizi her zaman koruyacağız. Bize sevgisini esirgemeyen halkımız için en doğru zeminde hizmet etmeye devam edeceğiz. Beşiri ve Balpınar halkına daha iyi hizmet verebilmek için bu kararı aldık. Alınan bu karar, halkımızın görüşleriyle desteklenmiştir ve umarız hayırlara vesile olur" ifadelerine yer verildi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç ise, belediyelerin önceki dönemden kalan borçları nedeniyle zorlu bir duruma düştüğünü belirterek, bazı başkanların daha konforlu bir alanı tercih ettiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *