"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor 10 kişilik Aslan Rams Park’ta Kükredi!

10 kişilik Aslan Rams Park’ta Kükredi!

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz Galatasaray, Sparta Prag’ı ağırladı. Galatasaray, eksik kaldığı maçta Prag’ı 3-2 geçerek avantajı eline aldı.

Rams Park’ta oynanan mücadelede Galatasaray, seyircisinin desteği ile sahaya çıktı. Mücadele Prag’ın etkisiyle başladı. Henüz maçın 6. dakikasında Nelsson’un kaptırdığı topta Muslera, rakibine geçit vermedi.

Mücadelenin 19. dakikasında Kerem Demirbay, Galatasaray’ı öne geçirdi. İlk yarıda geride kalan sürede iki ekip de bulduğu fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarı temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının hemen başında kornerden ceza sahası dışına açılan topta Preciado, şutunu Galatasaray ağlarına gönderdi ve maçta skor eşitlendi. 60. dakikada Prag’ın çıkarken kaptırdığı topa İcardi sahip oldu, Mertens’e pas verdi ve Mertens alışık olduğumuz gol vuruşlarından birini yaptı. Temsilcimiz tekrar öne geçti.

Golden 2 dakika sonra temsilcimizde Nelsson kırmızı kart gördü ve Galatasaray 10 kişi kaldı.

Kırmızı karttan etkilenen Galatasaray, 65. dakikada Kuchta’nın golüne engel olamadı ve skor tekrar eşitlendi. Tam işler kötü gidiyor derken temsilcimiz oyuna tekrar ortak oldu. Rynes, Barış Alper’e yaptığı müdahele sonucu ikinci sarı karttan oyundan atıldı.

Muslera’nın oyunda tuttuğu Galatasaray, Mauro İcardi ile 90+1’de tekrar öne geçti. Mücadelede başka gol olmayınca temsilcimiz 3-2’lik galibiyetle avantajı cebine koydu. 

Rövanş 22 Şubat’ta epet ARENA’da oynanacak.

ATAN VE TUTAN FARKI

Muslera adeta Galatasaray’ı birçok zaman diliminde oyunda tuttu, İcardi ise 2 asist ve 1 golle maçın adamı oldu. Atanı ve tutanı ile Galatasaray, rakibini evine eli boş yolladı.

Temsilcimizin zafer gecesinde, diğer potansiyel rakiplerinin de maçları vardı. İşte sonuçlar:

Galatasaray 3 - 2 Sparta Prag

Shakhtar Donetsk 2 - 2 Marsilya

Young Boys 1 - 3 Sporting CP

Feyenoord 1 - 1 Roma

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *