"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Spor Ajax teknik direktörü Farioli bile Beşiktaş'a şaşırdı

Ajax teknik direktörü Farioli bile Beşiktaş'a şaşırdı

Dün gerçekleşen Ajax-Beşiktaş maçı konuşulmaya devam ederken Ajax Teknik Direktörü Farioli'den çarpıcı bir açıklama geldi. Beşiktaş'ı 4-0 mağlup ettikleri maç sonrası Farioli, "Farklı galip gelmemize şaşırdım" ifadelerinde bulundu.

Dün akşam oynanan Ajax-Beşiktaş maçı gündemden düşmüyor. Beşiktaş'ın 4-0 mağlup olduğu karşılaşmanın sonucu Siyah-beyazlıları üzerken Ajax Teknik Direkötürü Francesco Farioli, mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Farioli, "İyi bir sonuç aldık. Maçta çok enteresan şeyler oldu. İlk 25 dakika, muhteşem bir maçtı. Çok saldırgan oynadık. Pozisyonlarımız çok iyiydi. Tüm oyuncularımız hep beraber oynadı. Bu maçta gol yemememiz de çok önemliydi. Farklı galip gelmemize şaşırdım" şeklinde konuşarak şaşkınlığını dile getirdi.

"TAKTİKSEL OLARAK TÜRKİYE'dE GÖZE BATAN ŞEYLER VAR"

Bu, Amsterdam'daki en mutlu günün mü?" sorusuna, "Evet. En mutlu günüm." şeklinde cevap evren İtalyan teknik direktör, "Benim için sürpriz değildi. Bazen hoca olarak bazı kararlar almak zorundayız. Kaybeden takım her zaman suçlanır. Tabii ki sonuç eleştirilecektir. Bu, oyunun bir parçası. Beşiktaş'a büyük bir saygım var. Türk futbolunu hala çok izliyorum. Büyük bir saygım var. Taktiksel olarak Türkiye'de göze batan şeyler var. Kalbimin bir parçası Türkiye'de kaldı." dedi.

Ajax Teknik Direktor Farioli Bile Besiktasa Sasirdi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *