"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Ali Koç duyurdu: Eda Erdem için tarihi karar...

Ali Koç duyurdu: Eda Erdem için tarihi karar...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, milli voleybolcu Eda Erdem hakkında alınan tarihi kararı duyurdu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek şampiyon olmasının ardından bir güzel haber daha geldi. 

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar şampiyonluk sürecinde maçlardaki başarılarıyla hepimizi gururlandırmıştı. 

Şampiyon olmalarının ardından sosyal medyada Filenin Sultanları'nın hak ettiği değeri göremediği gibi birçok tartışma yaşanırken milli voleybolcularımızın Sırbistan dönüşü tarifeli uçakla dönüş yapması da tepkilere yol açmıştı. Bir süredir gündem olan bu tartışmaların ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un açıklamaları herkesi sevindirdi. 

Eda Erdem'in heykeli dikilecek!

Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurulu, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda başladı. Genel kurulda, divan başkanı seçiminin ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, açıklamalarda bulundu.

Filenin Sultanları’nı tebrik eden Ali Koç, “Geleneksel rakiplerimiz arasında amatör branşlarda hala bayrağı en yüksekte tutan tek hedefi şampiyonluk olan ne yazık ki sadece Fenerbahçe kaldı. Bunu yapmanın kolay olmadığını bugünün şartlarında biliyorsunuz. Filenin Sultanları'nın bu ülkeyi nasıl mutlu ettiğine hepimiz şahit olduk. Japonya’da da Allah yollarını açık etsin. Bu takımın en önemli 4 oyuncusu Fenerbahçe sporcularıdır. Filenin Sultanları’nı kutlarken, kaptan Eda’ya, savunma bakanı Gizem’e, Türk oğlu Türk Vargas’ımıza ve Aslı Kalaç’a özel parantez açmak istiyorum. Ülkemizi, Fenerbahçe’yi müthiş şekilde temsil ettiler. Yönetim toplantısı yaptık. Aldığımız karar çerçevesinde Alex, Lefter, Can Bartu ve Eda Erdem'in heykeli olacak. Kendisi de bilmiyor, şu an öğrenmiş oldu. Gani gani hak ettiğini düşünüyoruz. Zaten Fenerbahçe Kulübü bir spor kulübüdür” açıklamasında bulundu. 

Eda Erdem'in açıklamalarının ardından sosyal medyada heykelin nasıl olacağı tartışılırken birçok insan Eda Erdem'in geçtiğimiz yıllarda bir maçta çekilen pozunun heykelinin yapılması gerektiğini ifade etti.

Çektiği fotoğrafı milyonlar paylaştı – Voleybol Plus

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *