"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2401 %-0.13
37,1762 %0.45
2.324.505 %2.558
3.010,11 0,58
Ara
İşçi Haber Spor Ali Koç'tan herkesi şaşırtacak İsmail Kartal kararı

Ali Koç'tan herkesi şaşırtacak İsmail Kartal kararı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, camiadaki geleceği tartışma konusu olan teknik direktör İsmail Kartal hakkında flaş bir karar aldı.

ALİ ÇETİN - İŞÇİ HABER

Fenerbahçe'de Nisan ayında yaşanan kayıpların ardından tartışma konusu olan İsmail Kartal, Haziran'da yapılacak seçimde aday olduğunu açıklayan Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho vaadiyle beraber iyice topun ağzına gelmişti.

Ismail Kartall

Nisan ayı içerisinde Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden, Süper Kupa'dan yönetim kararıyla çekilen Fenerbahçe'de ardından da Sivasspor deplasmanında bırakılan 2 puan, İsmail Kartal ve Ali Koç'u eleştiri oklarının hedefi haline getirmişti.

Ardından da Konyaspor deplasmanında da bırakılan 2 puanın ardından kulübün Haziran ayında yapacağı seçimde Aziz Yıldırım, aday olacağını açıklamıştı.

YILDIRIM, 'MOURİNHO' DEDİ

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, Konyaspor deplasmanında alınan beraberliğin ardından, kongrede aday olacağını açıklamıştı.

Whatsapp Image 2024 05 22 At 09.00.36 (1)

Yıldırım, seçilmesi durumunda ''Biz artık 'camia evlatları' ile devam etmeyeceğiz. Profesyonel isimlerle çalışacağız. Jose Mourinho ile çalışacağım. Kendisi Konyaspor maçımızı da izledi. Artık çocukların üzülmesini istemiyoruz!'' diyerek İsmail Kartal ile devam etmeyeceğini açık açık beyan etti.

Bizzat Gorustu Aziz Yildirim Dan Mourinho Hamlesi 17324532 57

Ancak Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun adı son zamanlarda Beşiktaş ile de anılmaya başladı. 

ALİ KOÇ, İSMAİL KARTAL İLE DEVAM ETMEYECEKTİ...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un özellikle de Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho vaadinin ardından üst düzey bir teknik adamla görüşeceği ve takımın başına getireceği iddia edilmişti.

koç-2

Ali Koç, Galatasaray maçına kadar sadece Milan Teknik Direktörü Pioli ile sportif direktör Mario Branco aracılığıyla iletişime geçti. 

Derbide alınan galibiyet ile beraber de şu anlık teknik adam konusunu rafa kaldıran Koç, lig sonunu bekliyor.

DERBİ SONRASI KOÇ'TAN ŞAŞIRTAN KARAR

Takımın ve teknik direktörün en çok eleştirildiği dönemde Galatasaray deplasmanında, yaklaşık 80 dakika 10 kişi oynayarak alınan galibiyet taraftara ve yönetime büyük moral olurken 'İsmail Kartal'ın akıbeti ne olacak?' sorusunu yeniden akıllara getirdi. 

414X262 Fenerbahce Teknik Direktoru Ismail Kartaldan Galatasaray Derbisi Sonrasi Flas Paylasim 1716195284143

Derbiye kadar olan süreçte kesinlikle İsmail Kartal ile devam etmemeyi düşünen Koç, şu anda deneyimli teknik adam ile yolları ayırmak istemiyor.

Sarı-lacivertli yönetimin yeni sezonda İsmail Kartal ile devam etme ihtimali yüzde 50'ye kadar çıktı. Mevcut yönetimin içinde olanlar ve gelecek dönemde de devam edecek isimlerden de tecrübeli çalıştırıcı ile devam etme talebi var. 

Kongre sürecine bağlı olarak İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'deki geleceği netleşecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *