"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Arda Güler'den Fenerbahçe itirafı: Daha çok para kazansınlar istedik

Arda Güler'den Fenerbahçe itirafı: Daha çok para kazansınlar istedik

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'in yolunu tutan milli yıldız Arda Güler'den transfer süreci hakkında itiraf geldi.

Geçtiğimiz yaz döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, transfer sürecine yönelik samimi itiraflarda bulundu. 

“NELER YAPABİLECEĞİMİ GÖSTERMEK İSTEDİM”

Arda Güler, “Fenerbahçe’de bir sene daha kalabilirdim ama Fenerbahçeli bir Türk gencinin Avrupa’da ve özellikle Real Madrid’de neler yapabileceğini göstermek istedim” diyerek sezon başında İspanyol devine transfer olma tercihine açıklık getirdi.

“FENERBAHÇE DAHA ÇOK PARA KAZANSIN İSTEDİK”

Serbest kalma ve bonservis bedeli hakkında gelen soruya Arda, “17.5 milyon euro serbest kalma bedelim vardı ama ben ve ailem, Fenerbahçe daha çok para kazanabilsin diye sürekli görüşmeler yaptık. Real Madrid’den Fenerbahçe’ye daha çok para ödemesini istedik” cevabını verdi.

“ALİ KOÇ’A KIRGINLIĞIM YOK”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a kırgınlığı olup olmadığı yönündeki soruyu ise Arda, “Ali Koç’a kırgınlığım yok, ilk golümde ve sakatlandığım dönemde de ilk arayanlardan ve destek olanlardan oldu. Ali Koç, ailemiz için de özel birisi” şeklinde yanıtladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *