"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Spor Arda Güler'den final öncesi açıklama: Hayal kırıklığım yok

Arda Güler'den final öncesi açıklama: Hayal kırıklığım yok

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, cumartesi günü oynanacak Şampiyonlar Ligi finali hakkında konuştu.

Şampiyonlar Ligi finalinde 1 Haziran Cumartesi günü Borussia Dortmund ile karşılaşacak Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, Madrid'deki spor tesislerinde organize ettiği basın gününde açıklamada bulundu.

Kupayı kazanan ilk Türk futbolcu olmak istediğini belirten 19 yaşındaki yıldız oyuncu, "Finale kaldığımız için ve benim ilk finalim olmasından dolayı çok mutluyum, çok gururluyum" dedi. 

"ÖNEMLİ OLAN ORADAKİ KUPAYI ALMAK"

Sezon başında yaşadığı sakatlıklar sebebiyle zorlandığını ancak daha sonra bulduğu forma şanslarını iyi değerlendirdiğini söyleyen Arda, sözlerine şöyle devam etti:

"Zor bir sezon başlangıcı yaptım ve fırsatlar gelsin diye çok bekledim ama son bir ayda fırsatlar gelince de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Umarım böyle olmaya devam eder. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon forma giyemedim ama bundan dolayı hayal kırıklığım yok. Önemli olan oradaki kupayı almak." 

"ARDA SON MAÇLARDA KABİLİYETİNİ VE ÖZELLİKLERİNİ GÖSTERDİ"

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti de Arda hakkında yöneltilen soruya şu şekilde yanıt verdi:

"Arda son maçlarda kabiliyetini ve özelliklerini gösterdi. Mükemmel bir gol atma serisi yakaladı. Neredeyse yüzde 100 ile oynadı. Elbette cumartesi günkü final maçı içinde faydalı olabilir. Sahip olduğumuz opsiyonlardan biri de Arda." 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *