"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor Arda Güler'in sabrı taştı! Fenerbahçe'ye mi dönüyor?

Arda Güler'in sabrı taştı! Fenerbahçe'ye mi dönüyor?

Milli futbolcumuz Arda Güler geçtiğimiz sene Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olmuştu. Güler teknik direktörü Ancelotti ile takımda yer aldığı sürelerle ilgili sorunlar yaşıyor. İddialara göre Güler, Real Madrid'den ayrılmak istiyor. Peki, Fenerbahçe'ye geri mi dönecek?

Milli futbolcumuz Arda Güler, geçtiğimiz sene Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak herkesi gururlandırmıştı. Real Madrid'in gözde oyuncuları arasında yer alan Güler, şimdilerde teknik direktör Carlo Ancelotti ile sorunlar yaşıyor.

ANCELOTTİ'YE KIRGIN

Arda'nın kendisine verilen kısıtlı süreden memnun olmadığı ve hocasına kırıldığı konuşulurken Real-Madrid'den ayrılmak istediği de iddia edildi. La Liga'da oynanan ve 1-1 sonuçlanan Atletico Madrid maçında yer alamayan genç yıldız, Ancelotti'ye kırıldı.

Arda Gulerin Sabri Tasti Fenerbahceye Mi Donuyor

YUVASINA MI DÖNECEK?

Öte yandan, Real Madrid'in usta teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin de Arda Güler'in performansından memnun olmadığı öne sürülürken Ancelotti geçtiğimiz haftalarda takımda rekabetin çok yüksek olduğunu vurgulamıştı. Güler'in bu sorunlar nedeniyle Real madrid'den ayrılmayı düşündüğü öğrenilirken Fenerbahçe'ye geri döenecek mi? sorusu gündem oldu.

Arda Guler Ali Koc

ALİ KOÇ İLE Mİ GÖRÜŞECEK?

Real-Madrid'in ise Güler'i ilk etapta satmak yerine kiralamak istediği iddia edildi. Fenerbahçe ise Arda Güler için harekete geçti. Ali Koç'un, kendilerini tercih etmesi halinde Arda Güler ile bizzat görüşebileceği de iddialar arasında yerini aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *