"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2363 %-0.13
37,0715 %0.22
2.322.302 %1.98
3.008,06 0,51
Ara
İşçi Haber Spor Aziz Yıldırım, müjdeyi verdi: Jose Mourinho'yu getiriyorum

Aziz Yıldırım, müjdeyi verdi: Jose Mourinho'yu getiriyorum

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, teknik direktör Jose Mourinho hakkında açıklamalarda bulunurken Galatasaray'a da sert sözler söyledi.

Fenerbahçe eski başkanı ve başkan adayı Aziz Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Torbalı İsmail Uygur Kültür Merkezi'nde açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Jose Mourinho hakkında konuşan Aziz Yıldırım, "Şampiyon olabilmek için önce iyi bir teknik direktör ve yönetim olması lazım. İyi bir teknik direktör getireceğiz" dedi.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaliteli olduğunu belirten Yıldırım, "3-4 tane kaliteli oyuncuları da transfer edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho hakkında konuşan Yıldırım, "Bu hafta sonu Londra'ya gideceğim, anlaşacağız ve Mourinho'yu getireceğiz" dedi.

1 Haziran Cumartesi günü Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için Londra'ya gideceğini kaydeden Mourinho, "Şampiyonlar Ligi finaline gidiyorum ama tabi bahane. Kendisiyle buluşacağız" ifadelerini kullandı.

"NE İSTERSE YAPACAĞIZ"

Fenerbahçe'nin İstanbulspor ile oynadığı maçtan önce Mourinho ile konuştuğunu belirten Yıldırım, şunları kaydetti: "Bana 'Maçı izliyorum' dedi. Öbür maçı da (Galatasaray-Fenerbahçe) herhalde seyretti. Gittiğimizde söyleyecektir, 'böyle böyle transfer yapacağız' diye. Ne isterse yapacağız. Para sorunu yok. Fenerbahçe'nin her zaman parası vardır."

''KAPASİTE 60 BİN OLACAK''

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, stadyum kapasitesiyle ilgili planını da açıkladı: "Kale arkalarındaki alt tribünleri, koltukları sökeceğiz. UEFA'dan izin alabilirsek buna devam edeceğiz. Ayakta seyirci alacağız ve ayaktaki seyirci ile kapasite 60 bin. Ama 'Burası Kadıköy Buradan Çıkış Yok' sloganını yeniden yaratacağız."

''GALATASARAY'A BUNUN BEDELİNİ ÖDETİRİZ''

Yıldırım ayrıca, Galatasaray camiası bizim başkanımıza küfürlü konuşuyor. Bunun bedelini çok kötü ödetiriz, haberleri olsun." dedi.

Para konusunda sıkıntılarının olmadığını belirten Aziz Yıldırım, "Ne istiyorsa yapacağız, problem yok. Para sorunu yok bilin. Fenerbahçe'nin her zaman parası vardır." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *