"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor Aziz Yıldırım ve Ali Koç canlı yayını sırasında internet kullanımı düştü!

Aziz Yıldırım ve Ali Koç canlı yayını sırasında internet kullanımı düştü!

Milyonların imkansız olarak gördüğü buluşma dün akşam gerçekleşti. Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın Habertürk ekranlarında buluştuğu program sırasında internet kullanımında yüzde 12 düşüş yaşandı.

Türkiye'de dün herkesin merakla beklediği ve imkansız gözüyle baktığı tarihi bir canlı yayın gerçekleşti. Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerhabçe Başkanı Ali Koç Habertürk ekranlarında milyonları ekran başına kilitledi. Bugün yapılan Fenerbahçe başkanlık seçiminin öncesinde Aziz Yıldırım ve Ali Koç canlı yayında bir araya gelerek karşılıklı sohbet ettiler.

YÜZDE 12'LİK İNTERNET KULLANIMI DÜŞTÜ

Canlı yayında karşı karşıya gelen Koç ve Yıldırım, gündeme yerleşti. İki önemli ismin de bir arada olduğu canlı yayın sırasında ise Türkiye’deki veri merkezlerinde internet kullanımında yüzde 12 oranında düşüş yaşandığı öğrenildi.

Program esnasında herkes ekran başına toplandığı için de internet kullanımı bir müddet sekteye uğradı. Bu yüzde 12'lik düşüş ülkemizde çok rastlanan bir durum olmamakla birlikte daha önce bu tarz düşüşlerin genelde iftar saatlerinde ya da "Kurtlar Vadisi" gibi popüler dizilerin yayınlandığı esnalarda olduğu ortaya çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *