"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2571 %-0.01
37,0207 %0.04
2.306.000 %-0.698
3.030,79 0,09
Ara
İşçi Haber Spor Batshuayi için Beşiktaş ve Galatasaray yarışı

Batshuayi için Beşiktaş ve Galatasaray yarışı

Fenerbahçe'de başarılı bir sezon geçiren Michy Batshuayi'nin yeni rotası merak konusu. Galatasaray'ın ilgisinin arttığı Belçikalı forvetin, bu kez de Beşiktaş'a önerildiği iddia edildi.

Galatasaray ile sözleşme uzatan Okan Buruk'a Batshuayi'yi takımda tutup tutmayacakları sorulduğunda, "Eksik veya yetersiz olarak gördüğümüz bölgelere en az 3-4 transfer takviyesi yapacağız. Medyada adımız birçok oyuncuyla anılıyor. Forvet pozisyonu için hazırlıklarımız var, ancak bu konuda Batshuayi'yi takımda tutma planımız olmadı." yanıtını verdi.

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un yönetiminde, gelecek sezon öncesi güçlü bir kadro kurma çalışmalarına hız kazandırdı. Birçok futbolcu ile temasta olan Beşiktaş, forvet hattı için sürpriz bir ismin önerildiğini öğrendi. 2021-22 sezonunda Beşiktaş forması giyen ve Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi’nin, temsilcisi tarafından Beşiktaş'a önerildiği iddia edildi.

İddiaye göre, Batshuayi'nin geçtiğimiz sezonda 41 maçta 22 gol atarak Süper Lig’deki performansını göz önünde bulunduran Beşiktaş yönetimi, bu oyuncuya sıcak bakarken, değerlendirmek için zaman istedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *