"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Spor Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa maçlarına hangi hakemler atandı?

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa maçlarına hangi hakemler atandı?

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin oynayacağı maçlarda düdük çalacak hakemler açıklandı. Üç büyük takım, perşembe günü kritik mücadelelere çıkarken, bu maçlar ülke puanı için de büyük önem taşıyor. Milli ara öncesi moral kazanmak isteyen temsilcilerimiz, Avrupa sahnesinde avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ikinci haftasında 3 Ekim Perşembe günü Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile Tüpraş Stadyumu’nda karşılaşacak. Saat 22.00’de başlayacak bu zorlu mücadelede İskoçya Futbol Federasyonu’ndan John Beaton düdük çalacak. Beaton'a Daniel McFarlane ve David McGeachie yardımcı olurken, dördüncü hakem ise Christopher Graham olacak. VAR koltuğunda Nicholas Walsh, AVAR'da ise Steven McLean görev alacak.

GALATASARAY LETONYA DEPLASMANINDA

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta maçında Letonya temsilcisi RFS ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. TSİ 19.45’te başlayacak bu önemli maçta Slovakya Futbol Federasyonu’ndan Filip Glova düdük çalacak. Yardımcıları Daniel Polacek ve Peter Bednar olacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Lukas Dzivjak olarak belirlendi. VAR sisteminde Michal Ocenas, AVAR'da da Martin Dohal görev yapacak.

FENERBAHÇE MAÇINA İNGİLİZ HAKEM

Fenerbahçe ise aynı gün Hollanda temsilcisi Twente ile karşılaşacak. De Grolsch Veste Stadyumu’nda TSİ 22.00’da başlayacak bu önemli karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Chris Kavanagh düdük çalacak. Yardımcıları Lee Betts ve James Mainwaring olacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Sam Barrott üstlenecek. VAR’da Stuart Attwel, AVAR’da ise David Coote görev yapacak.

Üç büyük temsilcimiz, hem moral bulmak hem de ülke puanını yukarı taşımak için bu önemli maçlara çıkacaklar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *