"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Spor Beşiktaş, Marco Asensio'yu bitiriyor: Hasan Arat devrede

Beşiktaş, Marco Asensio'yu bitiriyor: Hasan Arat devrede

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, PSG forması giyen Marco Asensio'yu da kadrosuna katmak istiyor.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş; Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'nin ardından Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş ile de anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlıların bu transferi kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor. 

Hücum hattını yenileyen Beşiktaş, sağ kanata da üst düzey bir isim transfer etmek istiyor. Siyah-beyazlılar, PSG forması giyen Marco Asensio'yu kiralık olarak kadrosuna katmak için düğmeye bastı. 

HASAN ARAT BİZZAT DEVREDE

Hasan Arat, yakın arkadaşı Nasır el-Halifi’nin sahibi olduğu PSG’den Marco Asensio’yu transfer etmek istiyor.

Marco Asensio 2073167

Fransız ekibi, geçtiğimiz sezon başı bedelsiz olarak kadrosuna kattığı İspanyol yıldızın ayrılığına sıcak bakarken, Asensio kariyerine Avrupa’da devam etmek istiyor. 28 yaşındaki futbolcunun yüksek maliyetine rağmen transferden vazgeçmeyen Başkan Hasan Arat, yetenekli kanat oyuncusunu İstanbul’a gelmeye ikna etmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda toplamda 31 maça çıkan Asensio, bu karşılaşmaların 16’sında ilk 11’de başlayabildi. İspanyol yıldız, beklediği süreleri alamamasına rağmen 5 gol ve 7 asistle skora 12 kez direkt etki etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *