"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran Marco Asensio gelişmesi

Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran Marco Asensio gelişmesi

Transfer sezonuna yıldız isimleri kadrosuna katarak başlayan Beşiktaş, taraftarını heyecanlandıracak bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor.

Yeni sezona Giovanni Van Bronckhorst önderliğinde hazırlanmaya devam eden Beşiktaş; Gabriel Paulista, Rafa Silva, Cıro İmmobile ve Can Keleş ile resmi sözleşme imzaladı.

Siyah-beyazlılar son olarak da Çaykur Rizespor forması giyen Emirhan Topçu ile prensip anlşamaya vardı.  Beşiktaş'ın bu transferi de Süper Kupa maçına kadar açıklaması bekleniyor. 

Hücum hattını yenileyen Beşiktaş, kanat transferi de gerçekleştirmek istiyor. Siyah-beyazlı yönetim, PSG forması giyen Marco Asensio'yu kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor.

Marco Asensio 2073167

HÜSEYİN YÜCEL MASAYA OTURACAK

Transfer komitesi başkanı Hüseyin Yücel’in, yakın süreçte Paris Saint-Germain yetkilileriyle Asensio transferi için masaya oturacağı öğrenildi.

TARAFTAR HEYECANLA BEKLİYOR

10 numara ve sol açıkta da oynayabilen 28 yaşındaki yıldız oyuncu için Beşiktaş’ın kiralama formülüyle bu transferi bitirmeye çalıştığı kaydedildi. Siyah-Beyazlı taraftarlar, yıldız oyuncunun takıma katılmasını heyecanla bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *