"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Spor Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar, Angelo transferini duyurdu

Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar, Angelo transferini duyurdu

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Chelsea'da forma giyen kanat oyuncusu Angelo Gabriel'in transferinde sona gelindiğini açıkladı.

Beşiktaş, transferde hareketli saatler yaşıyor. Rafa Silva, Cıro Immobile, Gabriel Paulista, Ndour, Emirhan Topçu ve Can Keleş'i kadrosuna katan siyah-beyazlılar 7. transferini yapmaya hazırlanıyor.

Cıro Immobilerafa2

FEYYAZ UÇAR AÇIKLADI

Beşiktaş, Chelsea’nin 19 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu Angelo Gabriel’in transferinde büyük bir yol kat ederken siyah beyazlı kulübün yöneticisi Feyyaz Uçar da bu gelişmeyi doğruladı.

Angelo Gabriel Profile 2024 25 Headshot Removebg

TRT Spor'a konuşan Feyyaz Uçar, “İsmi Beşiktaş ile anılan Angelo’nun transferi yakın mı?” sorusunu “O konuda benim bir şey söylemem yanlış olur ama büyük bir yol kat edildi o konuda” diyerek yanıtladı.

Angelo5

''TRANSFERE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ AMA...''

Bazı yabancı oyuncularla vedalaşmak zorunda olduklarını belirten Uçar şöyle devam etti:

Besiktasta Feyyaz Ucar Ve 455 2 41

“Bizde transfer bitemez çünkü bizim vedalaşmak zorunda olduğumuz yabancı oyuncularımız var. Ki onlarla zamanlamayı doğru yaparsak ve karşılık olarak vedalaşabilirsek transfere devam edeceğiz. Başkanımız Hasan Arat’ın direktifiyle ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in çabalarıyla bu devam edecek.”

A N G E L O S A N T O S

Transferi tamamlanırsa Angelo Beşiktaş’ın yaz dönemi aldığı 7. isim olacak. Kartal daha önce Ciro Immobile, Gabriel Paulista, Rafa Silva, Can Keleş, Emirhan Topçu ve Cher Ndour’u almıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *