"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Deniz Gül milli formayı giyecek mi? Resmi açıklama geldi!

Deniz Gül milli formayı giyecek mi? Resmi açıklama geldi!

Deniz Gül'ün hangi milli takımı seçeceği merak konusu oldu. Yeni sezon öncesi Hammarby'den Porto'ya transfer olan 20 yaşındaki forvet Deniz Gül'ün milli takım tercihine dair TFF'den açıklama geldi. Deniz Gül milli formayı giyecek mi?

Yeni sezon öncesi Porto'ya transfer olan 20 yaşındaki forvet Deniz Gül'ün milli takım tercihine dair TFF kanadından açıklama geldi. 

Deniz Gül - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Porto'nun sezon başında Hammarby'den 4.5 milyon euroya transfer ettiği Deniz Gül'ün hangi milli takımı tercih edeceği merak konusu oldu.

Deniz Gül - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

An itibarıyla İsveç U21 takımında forma giyen Deniz Gül'ün, A Milli Futbol Takımı'na kazandırılması için çalışmalar devam ediyor. TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, Deniz Gül'ün milli takımda yer almasına ilişkin son durumu aktardı.

Deniz Gül kängar AIK:s insats: ”De spelade jävligt tråkigt” - Fotboll Sthlm

Deniz Gül ile görüştüklerini ve oyuncuya milli formayı giydirmek istediklerini belirten Kazancı şunları söyledi:

"Değerli bir oyuncu. Mevki olarak da tartışmaların odağında olan bir mevkide, 9 numarada oynuyor. Deniz, teknik ekibimizin de çok incelediği, beğendiği bir oyuncu.

"EN YAKIN ZAMANDA..."

Kendi gönlü de var, bu işler inşallah son dakikada değişmez. Belli olmaz tabii ki bir takım çalışmalarımız var, evrak işleri var. Sonrasında umuyoruz ki kendisi en yakın zamanda milli formamıza kavuşacak"

Porto, Türk asıllı golcüyü transfer etti! - Futbol - Spor Haberleri

"SADECE DENİZ DEĞİL, BAŞKA OYUNCULAR DA VAR"

Deniz Gül'ün dışında başka oyuncuları da milli takıma kazandırmak istediklerinin altını çizen Kazancı, "Sadece Deniz değil, başka oyuncular da var. Her mevkide rekabeti arttırmak derdindeyiz. Hem buradaki ambiyansı korumak hem de en iyileri havuzu genişleterek takımımıza kazandırmak en büyük arzumuz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *