"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme: Kadıköy'den duyulsun

Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme: Kadıköy'den duyulsun

Galatasaray'ın Bodrum'da düzenlediği şampiyonluk organizasyonuna Başkan Dursun Özbek'in Fenerbahçe'ye yaptığı gönderme damga vurdu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği tarafından 24'üncü şampiyonluk kutlama gecesi yapıldı.

İlçedeki bir eğlence merkezinde düzenlenen geceye Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Galatasaray'ın eski oyuncusu Ümit Karan'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

'KADIKÖY'DEN DUYULSUN'

"Önümüzdeki sezon geçtiğimiz sezondan daha çetin olacak ama kimse merak etmesin Mayıslar, Haziranlar artık hepsi Galatasaray'ın. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olmak! Sizden tek ricam; iyi günde kötü günde yanımızda olun."

Dursun Özbek, "Icardi'ye teklif var mı?" sorusuna, "Mauro Icardi için bize ulaşan bir teklif yok." ifadelerini kullandı.

'BATSHUAYİ İÇİN SABAHI BEKLEYİN'

6681E82Ea4458C3Fcd07Cc59

Özbek, transferlerle ilgili sorulan bir soruya, "Transfer için çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki hafta inşallah görüşmelerimiz daha hızlanacak. Mümkün olan en kısa sürede noktasal transfer yapacağız, eksikliklerimizi biliyoruz. Çok kısa sürede inşallah size daha farklı haberler vereceğim. Çünkü transfer imza atılmadan söylenmesi sakıncalı olan bir konu. Galatasaray'ın menfaatlerini düşünerek transferler bitince size de bilgi vereceğim." diye konuştu.

Bir gazetecinin Galatasaray'ın Michy Batshuayi'yi transferine ilişkin sorusuna Özbek, "Yarın sabahı bekleyin. Onunla ilgili de bilgi alıp size vereceğiz." yanıtını verdi. Dursun Özbek, 2 Temmuz'da Avusturya ile oynanacak milli maçla ilgili takıma da başarılar diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *