"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Erden Timur'dan sonra gözler Icardi'ye çevirildi: Ayrılıyor mu?

Erden Timur'dan sonra gözler Icardi'ye çevirildi: Ayrılıyor mu?

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'un görevinden istifa ettiğini açıklamasının ardından gözler yıldız golcü Mauro Icardi'ye çevirildi.

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'un istifa etmesinin ardından gözler Icardi'ye çevirildi. Arjantinli yıldızın buraya gelirken Timur'un projesi sayesinde ikna olduğu belirtildi. 

TİMUR, ICARDİ İÇİN NE DEDİ?

Erden Timur, bugün yapmış olduğu basın toplantısında ''Icardi özel bir insan. Ben onunla duygularımı konuşmadım. Ama o anlar. Samimi biri. Ben öyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Ama önemli rakamlı bir teklif gelirse bilemem. Benim hep arkamda duran çok az sayıdaki insandan biriydi."

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun geçtiği habere göre Erden Timur'un ayrılık kararı sonrası Mauro Icardi de Galatasaray ile yollarını ayırma ihtimalini düşünmeye başladı.

mauro-icardi-depophotos-2049054

Haberde Mauro Icardi'yi Galatasaray'a gelmeye ikna eden detayın Erden Timur'un projesi olduğu hatırlatıldı.

Hatta İcardi'nin Erden Timur'a verdiği ikinci şampiyonluk sözünü tutmak adına Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifleri reddettiği vurgulandı.

Galatasaray'ın 10 milyon euroya bonservisini aldığı Mauro Icardi'nin Sarı-Kırmızılılarla 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Süper Lig'de sezonu gol kralı olarak tamamlayan Icardi, tüm kulvarlarda 47 maça çıkıp 32 gol, 12 asistlik istatistik yakaladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *