"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Spor Eski Futbolcusu Sezer Öztürk Yurt Dışına Kaçarken Artvin'de Yakalandı!

Eski Futbolcusu Sezer Öztürk Yurt Dışına Kaçarken Artvin'de Yakalandı!

Cinayet suçlamasıyla aranan eski futbolcu Sezer Öztürk yurt dışına kaçarken Artvin'de yakalandı.

Eski futbolcu Sezer Öztürk Artvin Hopa'da bir kamyonla yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Öztürk, İstanbul'daki cinayet soruşturması kapsamında tutuklandı.

Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen eski futbolcu Sezer Öztürk, 19 Eylül'de İstanbul Çekmeköy'de Şile otoyolunda aracıyla ilerlerken iddiaya göre yol kenarında mangal yakan grupla yol verme meselesi yüzünden tartışmaya başladı.

Sezer Öztürk ve yanındakiler otomobilden ateş açtı.

Bıçakların kullanıldığı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.
Kavganın ardından eski futbolcu Sezer Öztürk kaçtı.

Öztürk Artvin Hopa'da bir kamyonla yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı.
Öztürk, İstanbul'daki cinayet soruşturması kapsamında tutuklandı.


'MAHKEME BAŞLAYANA KADAR YURTDIŞINDAKİ İŞLERİMİ HALLEDECEKTİM'

Yanında silah olmasına rağmen ateş etmediğini iddia eden Öztürk, “Şayet onları vurmak gibi bir niyetimiz olsaydı Ömer havaya ateş etmezdi, direkt onlara sıkardı. Olaydan sonra yaralı olduğum için 2 ay yerimden kalkamadım. Tedavi oldum, mahkeme başlayana kadar yurt dışına çıkarak işlerimi halledecektim. Biraz da tehdit aldığım için korktum ve can güvenliğim nedeniyle tedbiren yurt dışına çıkmaya çalışırken yakalandım. İfademde detaylı belirttiğim üzere atılı eylemi ben gerçekleştirmedim. Ayrıca olay sırasında karşı taraf Ömer'den düşen silahı aldığını Ömer'den duydum. Daha sonra Ömer havaya ateş etmeye başladı ancak karşı tarafın nasıl vurulduğunu görmedim. Suçsuzum" ifadelerini kullandı. 

TUTUKLANDI

Hakimlik şüpheli Sezer Öztürk'ün kasten öldürme suçunu işlediğine dair kuvvetli suç şüphesi olduğuna kanaat getirdi. Şüpheli Öztürk'ün yurt dışına çıkarken yakalandığını da dikkate alan hakimlik, delil karartma şüphesinin bulunmasını da dikkate alarak Sezer Öztürk'ün “Kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *