"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2457 %0.08
37,0191 %-0.04
2.314.203 %-0.291
3.025,99 1,13
Ara
İşçi Haber Spor Eyüpspor maçı öncesi Beşiktaş'ta neler oluyor?

Eyüpspor maçı öncesi Beşiktaş'ta neler oluyor?

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, Eyüpspor’u ağırlamaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, karşılaşma öncesinde kadroda bazı değişiklikler yapmayı düşünüyor.

Milot Rashica'nın yerine Semih Kılıçsoy'un ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Trabzonspor ile 0-0 berabere kalarak sezonun ilk puan kaybını yaşadı ve Eyüpspor karşısında galip gelerek yeni bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Pazar günü oynanacak olan maç için hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, yeni bir zafer için iddialı. Giovanni van Bronckhorst’un planladığı tek değişiklik, Milot Rashica’nın yerine Semih Kılıçsoy'un oyuna başlaması şeklinde. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Semih Kılıçsoy, Trabzonspor maçında yedek kulübesinde oturmuştu. Diğer yandan, kanat oyuncusu Joao Mario’nun da maça ilk 11’de yer alması bekleniyor. Mario, siyah-beyazlı formayla ilk kez Trabzonspor karşısında sahaya çıkmıştı.

KANAT PERFORMANSLARI

Bu sezon Beşiktaş’ın kanatlarında görev alan oyuncular arasında Semih Kılıçsoy dikkat çekiyor. Genç futbolcu, 6 maçta 2 asistle oynarken, Milot Rashica ise 7 maçta 3 asist kaydetti. Joao Mario, geçtiğimiz hafta ilk maçına çıkmışken, yeni transfer Can Keleş henüz Süper Lig’de forma şansı bulamadı ve sadece Avrupa Ligi elemelerinde mücadele etti.

MAÇ NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Eyüpspor’u 22 Eylül Pazar günü ağırlayacak. Maç, Tüpraş Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak ve karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *