"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2434 %-0.12
37,1615 %0.42
2.321.789 %3.308
3.012,19 0,65
Ara
İşçi Haber Spor Fenerbahçe, Çağlar'ın bonservisini alıyor mu? Karar verildi

Fenerbahçe, Çağlar'ın bonservisini alıyor mu? Karar verildi

Fenerbahçe, devre arası Atletico Madrid'den sezon sonu kadar kiralığı milli stoper Çağlar Söyüncü'nün takımdaki geleceği adına karar verdi.

ALİ ÇETİN - İŞÇİ HABER 

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'ı Çağlar Söyüncü'nün golüyle mağlup eden Fenerbahçe, şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. 

Hem başkanlık hem de şampiyonluk heyecanını yaşayan sarı-lacivertlilerde bir yandan da önümüzdeki sezonun kadro planlamasına devam ediliyor.

Başkan Ali Koç ve ekibi göreve devam etmesi halinde, Atletico Madrid'den kiralanan Çağlar Söyüncü'nün takımdaki geleceği üzerine istişarede bulunmaya devam ediyor. 

664A3Dc8352A12151Bd410Bf

Çağlar Söyüncü, geçen hafta Kadıköy'de oynanan Kayserispor maçının ardından Galatasaray deplasmanında takımı adına gol atmıştı.

ATLETİCO MADRİD, ÇAĞLAR'I KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Bonservisi İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid'de bulunan Çağlar, Fenerbahçe'de kalmak istiyor.

Milli oyuncuyu Atletico Madrid de yeni sezon planlamasında düşünmüyor ve belli bir bonservis bedeli karşılığında elden çıkartmak istiyor.

BRANCO, MADRİD EKİBİ İLE GÖRÜŞTÜ

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, İspanya ekibi Atletico Madrid ile ilk görüşmede bulundu. Olumlu geçen toplantının ardından da taraflar bonservis pazarlığına başladı.

Soyuncu

Atletico Madrid'in 12 milyon euro talep etmesine rağmen transferin 7 milyon euro gibi bir rakamla biteceği gelen bilgiler arasında. 

Ali Koç, devam ederse Çağlar da önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin oyuncusu olacak. 

Takıma devre arasında katılan 28 yaşındaki milli stoper, sarı lacivertli formayla 15 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 2 gol ve 1 asistlik skor katkısı sağladı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *