"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Spor Fenerbahçe dur durak bilmiyor

Fenerbahçe dur durak bilmiyor

Zaha transferinde dumura uğrayan Fenerbahçe yaralarını sarmaya çalışıyor.

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, son günlerde transfer çalışmaları konusunda umduğunu alamadı. Son olarak Wilfried Zaha transferini Galatasaray'a kaptıran sarı-lacivertliler dört yıldızın birden peşine düştü. İşte haberin detayları...

Şampiyonluk için işi sağlam kazığa bağlamak isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. 

Yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe dur durak bilmiyor. 

Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Rodrigo Becao gibi yıldızlarını kadrosuna katan Fenerbahçe, birçok yıldızı daha listesinde bulunduruyor. 

FENERBAHÇE'YE WİLFRİED ZAHA ŞOKU

Yaz transfer döneminin başından itibaren Fildişili yıldızı renklerine bağlayabilmek adına yoğun uğraş veren Fenerbahçe, Wilfried Zaha transferini Galatasaray'a kaptırdı. Fenerbahçe taraftarı Fildişili yıldızı beklerken Galatasaray resmi olarak Zaha transferini KAP'a bildirdi. 

YENİ HEDEFLER BELİRLENDİ

Galatasaray'ın Zaha transferinden sonra düğmeye basan sarı-lacivertli ekip listesine birçok oyuncu aldı.  İşte o oyuncular;

WİLFRED NDİDİ

Fenerbahçe'nin listesinde olan bir diğer yıldız ise Leicester City forması giyen Wilfred Ndidi. 

26 yaşındaki yıldız orta saha, Premier Lig'in en iyi ön liberolarından birisi olarak dikkat çekiyor. Toplamda kulüp kariyerine 320 maça çıkan Ndidi toplam 18 gol ve 15 asistle oynadı. 26 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri 25 milyon Euro. 

BİR DİĞER HEDEFSE ADAMA TRAORE

Özellikle saha içindeki gücü ve hızıyla dikkat çeken Adama Traore Fenerbahçe'nin listesinde yer alan isimlerden biri. 

Barcelona altyapısı ile kariyerine başlayan yıldız futbolcu sırasıyla Aston Villa, Middlesbrough, Wolverhampton forması giyerek tekrardan Barcelona'ya döndü. Kulüp kariyerinde 373 maça çıkan sağ kanat oyuncusu bu karşılaşmalarda 31 gol ve 59 asistlik bir istatistiğe imza attı. 

İspanyol oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon Euro. 

GELECEĞE YATIRIM

Fenerbahçe, yıldız transferlerin yanı sıra geleceğe de yatırım yapmak istiyor.Sarı-lacivertliler Liel Abada'nın ileride daha değerli bir oyuncu olacağını düşündüğünden ötürü kadrosuna katmak istiyor. 

Kariyerinde toplam 180  maça çıkan genç yıldız bu müsabakalarda 50 gol ve 31 asistlik katkı yaptı.İsrailli kanat oyuncusu şu an 21 yaşında ve boyu 1.68. Abada'nın güncel piyasa değeri ise7.50 milyon Euro.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *