"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor Fenerbahçe, Hollanda ekibi Twente ile berabere kaldı

Fenerbahçe, Hollanda ekibi Twente ile berabere kaldı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci hafta mücadelesinde Hollanda temsilcisi Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak puanını paylaştı. İki takımın da etkili pozisyonlar ürettiği maçta, karşılıklı atılan gollerle eşitlik bozulmadı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta maçında konuk olduğu Hollanda ekibi Twente ile 1-1 berabere kaldı.

İLK YARI: TWENTE ÖNE GEÇTİ

Maçın henüz başında, 2. dakikada Twente tehlikeli bir atak geliştirdi. Lammers'in savunma arkasına attığı pasla topla buluşan Vlap, sol çaprazdan vurdu ancak Fenerbahçe kalecisi Livakovic bu şutu kurtararak gole izin vermedi.

Fenerbahçe ise 23. dakikada önemli bir fırsat yakaladı. En-Nesyri sol kanattan hareketlenip ceza sahasına girerken Tadic ile yaptığı verkaç sonrası şutunu çekti, ancak Twente kalecisi topu çelerek gole engel oldu.

29. dakikada ise ev sahibi ekip öne geçti. Steijn'in savunma arkasına attığı pası, Regeer kafa ile arkaya aşırttı, topu altıpas üzerinde kontrol eden Vlap sert bir vuruşla ağları havalandırarak Twente'yi 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İKİNCİ YARI: FENERBAHÇE BERABERLİĞİ YAKALADI

İkinci yarıya hızlı başlayan Twente, 54. dakikada ikinci gol için büyük bir fırsat yakaladı. Vlap'ın pasıyla soldan ceza sahasına giren Van Bergen kaleciyle karşı karşıya kaldı, ancak Livakovic yine başarılı bir kurtarış yaparak takımını oyunda tuttu.

Fenerbahçe, 71. dakikada aradığı golü buldu. Amrabat'ın savunma arkasına attığı mükemmel pasla buluşan Dusan Tadic, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve soğukkanlı bir vuruşla topu filelere göndererek skoru 1-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda iki takım da galibiyet için çaba gösterse de başka gol gelmedi ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda aldığı 1 puanla gruptaki mücadelesine devam etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *