"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2376 %-0.12
37,1160 %0.34
2.322.145 %1.599
3.009,77 0,57
Ara
İşçi Haber Spor Fenerbahçe-Manchester United maçı hangi kanalda? Ne zaman? Saat kaçta? Kadıköy'de dev randevu

Fenerbahçe-Manchester United maçı hangi kanalda? Ne zaman? Saat kaçta? Kadıköy'de dev randevu

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, 3. haftada İngiliz devi Manchester United ile kozlarını paylaşacak. Avrupa Ligi'nde oynadığı 2 karşılaşmada 1 galibiyet ve 1 beraberlik ile 4 puanı olan Fenerbahçe, 13. sırada bulunuyor. Fenerbahçe, zorlu Manchester United virajını geçerek puan tablosunda avantajın sahibi olmak istiyor. Nefesleri kesmesi beklenen mücadele öncesi yayın bilgileri ve muhtemel 11'ler belli oldu. Peki Fenerbahçe-Manchester United maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Avrupa kupalarında Manchester United ile 6 kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe'nin 3 galibiyeti ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. Sarı-lacivertliler, rakibini mağlup ederek ikili mücadelede öne geçmek istiyor. Peki Fenerbahçe-Manchester United maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

FENERBAHÇE-MANCHESTER UNİTED MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'i 24 Ekim Perşembe günü konuk edecek.

Ülker Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak olan mücadele, TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Manchester United karşısında şu 11 ile sahaya çıkmayı düşünüyor:

Livakovic; Osayi, Çağlar, Djiku, Mert; Fred, Amrabat; Tadic, Szymanski, Maximin; En-Nesyri.

FRANSIZ HAKEM GÖREV YAPACAK

Mücadelede Fransız hakem Clement Turpin görev yapacak. Turpin'in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Jeremy Sitinat ise dördüncü hakem olarak sahada yer alacak.

FENERBAHÇE'NİN 4 MANCHESTER UNİTED'İN 2 PUANI VAR

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında Union Saint-Gilloise'yi 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puan ile ayrıldı. Jose Mourinho'nun talebeleri 4 puan ile 13. sırada yer alıyor.

Sahasında Twente ile 1-1, deplasmanda ise Porto ile 3-3 berabere kalan Manchester United ise 2 puanla 21. sırada yer alıyor. 

FENERBAHÇE'DE SOL BEK SORUNU

Manchester United maçı öncesi Fenerbahçe'de sol bek sorunu bulunuyor. 

Sezon başında Ferdi Kadıoğlu'nu Brighton'a satan sarı-lacivertliler, Jayden Oosterwolde ve Levent Mercan ikilisiyle yola devam etti.

Samsunspor ile oynanan maçta sakatlanan Jayden Oosterwolde sezon sonuna kadar sahalardan uzak kalacak. Diğer sol bek Levent Mercan ise UEFA'ya bildirilen listede yer almadığı için Manchester United karşısında sahada olamayacak. 

Teknik direktör Jose Mourinho'nun bu bölgede Djiku'ya şans vermesi bekleniyor.

6 İSİM SAHADA OLMAYACAK

Fenerbahçe'de Oosterwolde'nin yanı sıra Cengiz Ünder de sakatlığı nedeniyle sahada olmayacak. 

Levent Mercan ile birlikte UEFA'ya bildirilen listede yer almayan Oğuz Aydın, Filip Kostic ve Bartuğ Elmaz da forma giyemeyecek. 

Osayi Samuel ise kırmızı kart cezasını tamamladı. 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *