"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Spor Fenerbahçe, Medina transferini noktalıyor! Bonservisi resmen açıklandı

Fenerbahçe, Medina transferini noktalıyor! Bonservisi resmen açıklandı

Fenerbahçe, Arjantin ekibi Boca Juniors'ta forma giyen genç orta saha oyuncusu Cristian Medina için olan ısrarını sürdürüyor.

Yeni sezona teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde başlayan Fenerbahçe, istediği sonuçları almakta zorlanıyor. 

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano'yu eleyen sarı-lacivertliler, bir üst turda Fransız ekibi Lille'ye elenerek Avrupa Ligi'ne düştü. UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 2 maçta 4 puan toplayan Fenerbahçe, 24 Ekim'de Manchester United'ı konuk edecek. 

Ligde çıktığı 8 maçta 7 puan kaybeden Mourinho'nun talebeleri, ezeli rakibi Galatasaray'a kendi sahasında 3-1 yenilmesinin ardından da Samsunspor deplasmanında 2 puan bırakınca taraftardan tepkiler yağdı. 

İşlerin kötü gitmesinin ardından ise sarı-lacivertli yönetim devre arası transfer döneminde gaza basma kararı aldı. Fenerbahçe, sezon başında da gündeminde olan Cristian Medina için Arjantin kulübü Boca Juniors ile yeniden temaslara başladı. 

YENİ TEKLİF

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde de uzun uğraşlar verdiği Medina'yı kulubü Boca Juniors, ocak ayına kadar takımda tutma kararı almıştı.

Arjantin basını, Fenerbahçe'nin Cristian Medina için yaptığı son teklifi manşetlere taşıdı. 

TEKLİFİN DETAYLARI

Medina ile anlaşan sarı-lacivertliler, oyuncunun kulübünü ikna etmeye çalışıyor. Arjantin basınında yer alan haberlerde Fenerbahçe'nin Boca'ya 10 milyon dolar bonservis+5 milyon dolar bonus ve sonraki satıştan %10 pay teklif ettiği iddia edildi. 

Haberlerin detayında Medina'nın devre arasında Fenerbahçe forması giymeye yakın olduğu öne sürüldü.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *