"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor Fenerbahçe, transferde şov yapacak: 3 imza birden

Fenerbahçe, transferde şov yapacak: 3 imza birden

Fenerbahçe, anlaşma noktasına geldiği 3 yıldız futbolcuya kısa süre içerisinde imza attırmayı planlıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transferde de gaza basmaya hazırlanıyor. Çağlar Söyüncü ve Levent Mercan'a imza attıran sarı-lacivertliler, 3 isimle daha anlaşma noktasına geldi. 

Jose5

Teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe, Portekizli hocanın talebi doğrultusunda Sevilla forması giyen Faslı forvet En-Nesyri için oyuncunun kulübü ile anlaştı.

En Nesyri Sevilla 1590750618 39965

Fenerbahçe, oyuncunun kararını bekliyor. Sarı-lacivertliler, Faslı golcüye en kısa sürede imza attırmayı hedefliyor.

Orta saha için Lazar Samardzic defterini kapatan Kanarya, Weston McKennie’ye yönelmişti. Juventus ile yapılan görüşmelerde büyük ölçüde el sıkışıldı. ABD’li yıldızın menajerlik şirketiyle yürütülen pazarlıklarda da sorun yok. 

Hellas Verona Fc V Juventus Serie A Tim 1

Yönetim, Jose Mourinho’nun son kararını beliyor. Tecrübeli teknik adamın yeşil ışık yakması halinde, ABD’nin elenmesiyle birlikte Copa America macerası sona eren McKennie ile imza için son görüşmenin yapılacağı belirtildi.

Hızlı bir kanat oyuncusu isteyen Jose Mourinho'ya sarı-lacivertli yönetim, Rennes forması giyen Terrier'i önermişti. Portekizli teknik adam da bu isime sıcak baktı.

Kapak 103920

27 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Rennes ile yapılan pazarlıklarda kısa sürede önemli mesafe katedildiği vurgulandı. Fransız yıldızın da Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *