"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2678 %-0.04
37,0542 %0.17
2.301.111 %0.317
3.012,43 0,66
Ara
İşçi Haber Spor Fenerbahçe'de Mourinho etkisi: Herkes heyecanla bekliyor

Fenerbahçe'de Mourinho etkisi: Herkes heyecanla bekliyor

Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile yolların ayrılmasından sonra göreve getirilen Jose Mourinho'nun takımda büyük bir etki yarattığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen deneyimli antrenör Jose Mourinho, takım üzerinde yarattığı etkiyle dikkatleri üzerine çekti.

Jose5

Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam, şu an İstanbul'da olmasa bile fırtına gibi esiyor. Yardımcılarının tesislerde her şeyi hazırladığı iddia edildi. 

666492Bd5A126249B408Ee20

Mourinho da 20 Haziran’da kolları sıvayacak. Yıldız çalıştırıcının İstanbul’da otelde yaşayacağı ve ailesinin sürekli Türkiye’de kalmayacağı öğrenildi. Mourinho’nun bunun yanında geçen sezonun ikinci yarısında takım çalıştırmaması nedeniyle dinlendiği, artık tam anlamıyla sadece Fenerbahçe’nin başarısına odaklandığı ortaya çıktı.

Sarı-lacivertli takımda yönetimin de imza töreninde taraftarın ilgisinden de çok memnun kaldığı öğrenilen Jose Mourinho’nun dinlenmiş bir halde göreve başlayacak olmasını büyük bir artı olarak gördüğü öğrenildi.

Portekizli çalıştırıcının da önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı ‘Tatil bitti’ paylaşımı da hem futbolcuları hem de taraftarı heyecanlandırdı.

Mouriho konusunda hiçbir sorun yaşamayan ve kamp döneminin netleşmesiyle yönetim de sadece transfere odaklandı. Hızlı bir adım atıp hata yapmak istemeyen sarı-lacivertli idareciler listedeki birçok isimle görüşerek şartlarını öğreniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *