"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2613 %0
36,9912 %-0.04
2.281.450 %-0.577
3.036,47 0,28
Ara
İşçi Haber Spor Fenerbahçe'de Oosterwolde'nin yerine 2 aday! Çalışmalar başladı

Fenerbahçe'de Oosterwolde'nin yerine 2 aday! Çalışmalar başladı

Fenerbahçe'nin Samsunspor ile oynadığı maçta sakatlanan Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde 5 ile 7 ay arası sahalardan uzak kalacak.

Yeni sezona teknik direktör Jose Mourinho ile başlayan Fenerbahçe, ligde istediği sonuçları almakta zorlanıyor. Çıktığı 8 maçta topladığı 17 puan ile lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde kalan sarı-lacivertliler, sezon başında Şampiyonlar Ligi'ne de veda etmişti. 

Samsunspor deplasmanında son dakikalarda yediği golle 2 puan kaybeden Fenerbahçe'de başarılı sol bek oyuncusu Jayden Oosterwolde sakatlandı. 23 yaşındaki Hollandalı yıldız, 5 ile 7 ay arası sahalardan uzak kalacak. 

Sezon başında Ferdi Kadıoğlu'nu da İngiliz ekibi Brighton'a satan sarı-lacivertliler, Oosterwolde'nin yokluğu dolayısıyla devre arası sol bek transferi yapma kararı aldı. 

Fatih Karagümrük'ten transfer edilen Levent Mercan kadroda düşünülmüyor.

LİSTEDE 2 İSİM VAR 

Ajansspor'da yer alan habere göre; listede yaz aylarında gündeme gelen 2 isim var. Sarı-lacivertlilerde düşünülen ilk isim Jose Mourinho'nun Tottenham'dan eski öğrencisi Sergio Reguilon. 

Tottenham ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Sergio Reguilon'un düşük bir bonservis bedeli ile kadroya katılması planlanıyor. 

ARCHİE BROWN'UN MALİYETİ YÜKSEK

Listede yer alan diğer isim ise Gent forması giyen 1.90 boyundaki Archie Brown. 

Yaz transfer döneminde de Fenerbahçe'nin gündemine gelen oyuncu için kulübü Gent, 13 milyon Euro talep etmişti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *