"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Spor Fenerbahçe'de orta saha belirsizliği! Mourinho arayışta

Fenerbahçe'de orta saha belirsizliği! Mourinho arayışta

Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de orta saha belirsizliği sürüyor.

Fenerbahçe, yeni sezonu açıyor. Sarı-lacivertliler, sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. Zorlu karşılaşma öncesi orta sahadaki belirsizlik can sıkmaya devam ediyor. 

Fred Fenerbahce Lugano Sakatlik115193069Jpg Iqc37B Y N Jk O Ho K Frbee M Q Q

Sarı-lacivertlilerde Fred'in sakatlığı, Mert Hakan'ın cezası ve Krunic'in formsuzluğu teknik direktör Jose Mourinho'yu düşündürüyor. 

MOURİNHO ARAYIŞ İÇİNDE

Fred'in sakatlığı, Mert Hakan'ın cezası ve Krunic'in formsuzluğu nedeniyle arayışta olan Jose Mourinho, ihtimalleri değerlendiriyor.

Jose Mourinho Fenerbahce De 2363

Teknik Direktör Mourinho bu bölge için arayış içinde. Djiku’nun 6 numaraya gelip, İsmail’in 8 numaraya geçmesi söz konusu... Ancak bu bölgede İsmail topu kullanmayla ilgili bazen sıkıntılar yaşıyor.

Diğer bir alternatif ise Szymanski’nin 8 numaraya geçmesi ve onun önündeki pozisyonda Tadic ya da İrfan’nın görev yapması... Tecrübeli teknik direktörün, son çalışmada bu konuyla ilgili denemelerini yaptığı ortaya çıktı. Nihai kararını bugün verecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *