"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Spor Filenin Sultanları İtalya'ya mağlup oldu... Maçta Egonu rüzgarı esti!

Filenin Sultanları İtalya'ya mağlup oldu... Maçta Egonu rüzgarı esti!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi Yarı Final maçında İtalya ile karşı karşıya geldi. Gerçekleştirilen müsabakada Filenin sultanları mağlup oldu

Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi'nin yarı finalinde bugün İtalya'yla karşı karşıya geldi.

Müsabaka İtalya'nın galibiyetiyle sonuçlandı. Maçın en çok konuşulan ismi ise  İtalya Milli Takımı'nda Paola Egonu oldu. 

Müsabakaya ilgi büyüktü.  Filenin Sultanları'nın Ankara Spor Salonu'ndaki mücadelesinde salon tamamen doldu. 

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, İtalya karşısındaki yarı final maçına oldukça tecrübeli isimlerle çıktı. Filenin Sultanları dev maça Cansu Özbay, Saliha Şahin, Hande Baladın, Simga Aköz, Eda Erdem Dündar, Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt ilk 6'sıyla başladı.

Maçın ilk sayısını Filenin Sultanları aldı. İtalya'nın servisiyle başlayan maçta Paola Egonu'nun hatası sayesinde A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin yarı finalinde maçın ilk sayısının sahibi oldu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın İtalya ile oynadığı maçın ilk setinde Paola Egonu rüzgarı esti. VakıfBank'la anlaştığı bilinen tecrübeli voleybolcu ilk setin en çok sayı alan ismi oldu. İtalya, A Milli Kadın Voleybol Takımı karşısında ilk seti 18-25 üstün tamamladı.

Egonu Rüzgarı

A Milli Kadın Voleybol Takımı ile İtalya arasındaki maçın ikinci setinde Ebrar Karakurt'un etkisi yüksekti. Oldukça heyecanlı geçen sete yine Paola Egonu'nun performansı damga vurdu. İtalya 26-28'lik set sonucuyla skoru 2-0'a yükseltti.

Üçüncü Set

Karşılaşmanın üçüncü setinde de değişen bir şey olmadı. Set, İtalya'nın üstünlüğüyle tamamlandı. 

VakıfBank'ın transfer ettiği Paola Egonu, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na karşı oynanan maçta çok konuşulacak bir performans sergiledi. Tecrübeli voleybolcu 25 sayı üretti ve müsabakanın en skorer ismi oldu. Profosyonel oyuncunun performansı sosyal medyada gündem oldu. 

Bakan Kasapoğlu da Maçtaydı

FIVB Milletler Ligi'nin yarı finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın İtalya ile oynadığı müsabakada Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da vardı. Bakan Kasapoğlu sosyal medya hesaplarından da Filenin Sultanları için bir destek mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu mesajında, "Final yolunda Filenin Sultanları'nın yanındayız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *