"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2680 %0.01
37,0471 %0.06
2.305.815 %0.933
3.023,96 -0,13
Ara
İşçi Haber Spor Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Fatih Terim açıklaması

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Fatih Terim açıklaması

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim'in ayrılığı sonrası basın açıklaması düzenledi. Elmas, Fatih Terim’in görevine devam ettiği süre zarfında başka bir hoca ile görüşmediklerini vurguladı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Nef Stadı'nda basın toplantısı gerçekleştirdi. Elması gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'in istifası üzerine,  yollarını ayırmalarının Galatasaray'a yakışır bir şekilde olduğuna değinen Elmas, herhangi bir tazminat talebinde bulunmadığını ifade etti.  Burak Elmas, Terim göreve devam ederken başka bir isimle görüşmediklerinin altını çizdi.

Yeni teknik direktör Domenec Torrent

Yeni teknik direktörün Domenec Torrent olduğunu açıklayan Başkan Elmas, ''Domenec Torrent ile yardımcılık için görüştük ancak gelişmeler sonrasında teknik direktörlük için anlaştık. Uzun vadede bu görevi yapacak kişilerle görüştüm. Tüm görüşmelerin sonunda en uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim. 6 ay çalışmak için hiçbir hoca böyle bir görevi kabul etmez. Kısa süreli bir şey değil. Torrent, uzun vadeli bir tercih'' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *