"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2976 %0.11
37,0095 %0.01
2.288.507 %-0.39
3.014,27 -0,45
Ara
İşçi Haber Spor Galatasaray-Elfsborg karşılaşması ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Galatasaray-Elfsborg karşılaşması ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında İsveç ekibi Elfsborg ile karşı karşıya gelecek.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, 3. hafta maçında İsveç temsilcisi Elfsborg ile karşı karşıya gelecek. 

Şu ana kadar çıktığı 2 maçta 4 puan toplayan sarı-kırmızılılar, 3 puana sahip olan rakibini mağlup ederek yoluna devam etmek istiyor.

GALATASARAY-ELFSBORG MAÇI HANGİ KANALDA?

Türkiye'nin köklü futbol takımlarından Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde İsveç temsilcisi Elfsborg'u ağırlamaya hazırlanıyor. Rams Park'ta oynanacak mücadele, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Maç, TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray taraftarları, takımlarını desteklemek için tribünleri dolduracak ve büyük bir coşkuyla 90 dakikayı takip edecek. Teknik direktör Okan Buruk'un önderliğinde sahaya çıkacak olan sarı kırmızılılar, taraftarlarının desteğiyle galibiyet arayacak. Karşılaşma, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak ve Türk futbolunun Avrupa'daki temsilcilerinden Galatasaray'ın performansı merakla bekleniyor.

MAÇ NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Maç öncesi her iki takım da hazırlıklarını tamamlamış durumda. Galatasaray, taraftarlarından aldığı destekle sahaya çıkacak ve galibiyet için mücadele edecek. Rams Park'ta bugün oynanacak olan mücadele saat 17.30'da başlayacak. 

MAÇIN HAKEMİ KİM?

Zorlu mücadelede görev yapacak hakem açıklandı. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin yönetecek.

Turpin'in yardımcılıklarını Jug, Zunic ve Vidali yapacak. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *