"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Spor Galatasaray Farklı Yendi Turlamayı Garantiledi!

Galatasaray Farklı Yendi Turlamayı Garantiledi!

Galatasaray, kendi sahasında Marsilya'yı 4-2 yenmeyi başardı.

Aslanlar evinde kükredi! Galatasaray 4-2 Marsilya UEFA Avrupa Ligi maç sonucu.Son dakika spor haberleri... Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Fransız temsilcisi Marsilya'yı evinde konuk etti. E Grubu lideri olan temsilcimiz 5. hafta karşılaşmasında rakibini 4-2 yendi. Maçın özeti ve tüm detayları haberimizde...

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. 5. hafta maçında Galatasaray, sahasında Cengiz Ünder'in formasını giydiği Marsilya'yı konuk etti.
Saat.45'te başlayan mücadeleyi temsilcimiz 4-2 kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi.

.UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, NEF Stadyumu'nda Fransız ekibi Marsilya'yı ağırladı. Cimbom harika bir oyunla güçlü rakibini 4-2 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantiledi.
Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren goller Cicaldau, Feghouli, Babel ve Caleta-Car (K.K.)'dan geldi. Marsilya'nın gollerini ise Milik(2) kaydetti.

GALATASARAY VE LAZIO GARANTİLEDİ

Bu sonuçla Galatasaray puanını 11 yaparak namağlup liderliğini sürdürdü. Marsilya ise 4 puanda kaldı. Grubun diğer maçında Lazio, deplasmanda Lokomotif Moskava'yı 3-0'la geçti ve puanını 8 yaparak gruptan çıkmayı garantiledi. Moskova ise 2 puanda kaldı.
Galatasaray grubun son maçında Lazio'ya konuk olacak. Sarı-kırmızılılara lider çıkması için 1 puan yeterli olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *