"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2381 %0.05
37,0161 %-0.03
2.312.918 %0.381
3.022,67 1,02
Ara
İşçi Haber Spor Galatasaray - Gaziantep FK karşılaşması ne zaman? İlk 11 belli oldu mu?

Galatasaray - Gaziantep FK karşılaşması ne zaman? İlk 11 belli oldu mu?

Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'deki 3. hafta mücadelesi olan Gaziantep FK maçı, sarı-kırmızılıların Young Boys ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi karşılaşması nedeniyle ertelenmişti.

Ligde üst üste dört galibiyetle yoluna devam eden Galatasaray, taraftarının desteğiyle Gaziantep FK’yı mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor. Bu önemli mücadelede hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Peki, Galatasaray - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, karşılaşmaya dair tüm detaylar…

GALATASARAY - GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 5. ve 6. hafta maç programlarını duyurdu ve ertelenen Galatasaray - Gaziantep FK maçının tarihini açıkladı. Buna göre, sarı-kırmızılıların ertelenen mücadelesi bugün saat 20.00'de oynanacak.

HAKEM AÇIKLANDI

TFF'den yapılan açıklamada, Galatasaray - Gaziantep FK maçında görev yapacak hakemin Cihan Aydın olduğu belirtildi.

GALATASARAY'DA EKSİKLER

Galatasaray’da Mauro Icardi ve Hakim Ziyech sakatlıkları nedeniyle bu önemli karşılaşmada forma giyemeyecek. Ayrıca, yeni transferler Roland Sallai, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs da statü gereği takımlarını yalnız bırakacak.

11. KARŞILAŞMA

Galatasaray ile Gaziantep FK, bu maçla birlikte 11. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 10 maçta Galatasaray 8 galibiyet alırken, Gaziantep FK sadece 1 kez kazanabildi. Bir maç ise beraberlikle sonuçlandı.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Okan Buruk'un Galatasaray’ı sahaya şu 11 ile çıkarması bekleniyor: Muslera, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Jelert, Torreira, Sara, Yunus, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Batshuayi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *