"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2976 %0.11
37,0095 %0.01
2.288.507 %-0.39
3.014,27 -0,45
Ara
İşçi Haber Spor Galatasaray peşindeydi! Fenerbahçe bitirmek üzere

Galatasaray peşindeydi! Fenerbahçe bitirmek üzere

Fenerbahçe, uzun zamandır Galatasaray'ın da istediği yıldız orta saha oyuncusunu bitirme noktasına geldi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, orta sahaya kaliteli bir oyuncu takviyesi yapmak istiyor. Sarı-lacivertliler, ismi uzun zamandır Galatasaray ile anılan yıldız futbolcunun transferinde son noktaya geldi.

SOFİAN AMRABAT İDDİASI

Orta saha arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, istediğini İngiltere'de buldu. Sarı-lacivertliler, Manchester United forması giyen Sofian Amrabat'ı gündemine aldı.

4 Sofyan Amrabat1719822217276

Geçtiğimiz yıl kiralık olarak geldiği Manchester United'da beklentilerin altında kalan Amrabat, tüm kulvarlarda 30 maçta forma giyme şansı yakalamıştı. İngiliz futbolunun temposuna ayak uydurmakta zorlanan Faslı oyuncu, Afrika Uluslar Kupası'ndan döndükten sonra da ilk 11'deki yerini kaybetmişti.

Teknik direktör Erik ten Hag'ın Casemiro ve Kobbie Mainoo'dan oluşturduğu orta sahada yaşanan sakatlıklar sonrası forma şansı yakalamış, hatta ligin sonlarına doğru 3 maçta ilk 11'de kadroda kendisine yer verilmişti. Performansındaki artışla FA Kupası finalinde de ilk 11'de yer aldı ve Manchester City'ye karşı alınan 2-1'lik galibiyette sağlam bir görüntü çizdi. Ancak bunun dışında pek varlık gösteremedi.

Sofian Amrabat, Galatasaray'ın da gündeminde bulunuyordu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *