"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Spor Galatasaray'da akıllar Wanda Nara ile ayrılan Icardi'de

Galatasaray'da akıllar Wanda Nara ile ayrılan Icardi'de

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Icardi'nin Wanda Nara ile ayrılmasından sonra performansında yaşanacak değişim merak konusu oldu.

Galatasaray’da tüm gözler Wanda Nara ile sürpriz şekilde ayrılan Mauro Icardi’ye çevrildi. 10 yıldır birlikte yaşadığı Wanda Nara’dan iki de çocuğu bulunan Arjantinli golcünün bu ayrılıktan nasıl etkileneceği büyük merak konusu oldu.

ICARDİ ENDİŞESİ

Wanda Nara ayrılık kararını açıkladıktan sonra sosyal medyada Icardi’yi takipten çıkmıştı. Son derece duygusal bir yapısı olan golcü futbolcu ise takibe devam ediyor. Ancak Icardi’nin Avusturya kampında adeta sessizliğe bürünmesi sarı-kırmızılıları endişelendiriyor.

wanda-nara-eski-esi-kim-maxi-lopezden-wanda-naranin-kac-cocugu-var-neden-ayrildi

PERFORMANSINA OLUMSUZ YANSIMIŞTI

Icardi 10 yıl çalkantılı bir ilişki yaşadığı Wanda Nara’dan daha önce de ayrılmıştı. İkili kısa süren ayrılıkların ardından yeniden bir araya gelmişti. Ancak geçmişteki ayrılıklar Icardi’nin performansına hep olumsuz yansıdı. Nara’dan ayrı geçirdiği günlerde Arjantinli golcünün saha performansı sürekli tartışıldı. Icardi eşiyle barıştıktan sonra golleriyle Galatasaray’a büyük katkı yaptı. Yıldız oyuncunun bir kez daha ‘Wanda sendromu’ yaşayıp yaşamayacağı sorusu önümüzdeki günlerde cevabını bulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *