"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Spor Galatasaray'da Sacha Boey gelişmesi! Bayern Münih kararını verdi

Galatasaray'da Sacha Boey gelişmesi! Bayern Münih kararını verdi

Galatasaray'da Sacha Boey gelişmesi yaşanıyor. Bayern Münih, geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Fransız sağ bek hakkındaki kararını verdi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın eski yıldızı Sacha Boey, geçtiğimiz sezonun devre arasında Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu. Sarı-Kırmızılıların kasasına bu transfer ile birlikte 30 milyon Euro bonservis ücreti girdi.

UZUN SÜRE FORMA GİYEMEDİ

Ancak Bayern Münih serüveni, Sacha Boey için umulduğu gibi başlamadı. Bavyera temsilcisiyle 2 maçta sahaya çıkan Boey, sakatlandı ve uzun süre formasından uzak kaldı.

SEZONA İYİ BAŞLADI

Bu sezon yeni bir başlangıç yapmak isteyen Boey, sezona da iyi başladı. İlk maçında asist yapan 24 yaşındaki futbolcu, 2. maçında bir kez daha sakatlandı. Menisküs yırtığı yaşayan Boey, ameliyat edildi.

ŞAŞIRTICI İDDİA!

Fotomaç'tan elde edilen bilgilere göre; Bayern Münih, sık sakatlık yaşayan ve performansından verim alamadığı Sacha Boey'i kiralık ya da bonservisiyle birlikte satmayı düşünüyor.

GALATASARAY PEŞİNDE!

Söz konusu haberde Galatasaray'ın, Danimarkalı sağ beki Elias Jelert'ten memnun olmadığı ve Boey'in durumunu mercek altına aldığı belirtildi.

Alman devi, Sacha Boey'i kiralamaya karar verirse Sarı-Kırmzılıların devreye gireceği kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *