"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Galatasaray'da Torreira şoku! Yeni takımını açıkladılar

Galatasaray'da Torreira şoku! Yeni takımını açıkladılar

Galatasaray'ın Uruguaylı ön liberosu Lucas Torreira ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

2022 yazında Galatasaray'a transfer olan Uruguaylı ön libero Lucas Torreira, gösterdiği performans ile sarı-kırmızılıların yaşadığı 2 lig şampiyonluğunda büyük rol oynadı. 

Torreıra1

28 yaşındaki ön libero için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Top Mercato'da yer alan haberde; Arjantin ekibi Boca Juniors'un Galatasaray forması giyen deneyimli orta saha oyuncusunu ocak ayında kadrosuna katacağı öne sürüldü. 

Torreıra

ESPN'de paylaşılan özel habere göre ise yıldız futbolcu ''Boca'da oynamak için sabırsızlanıyorum, Roman ile çok fazla iletişim halindeyim. Bu ihtimalin yaklaştığını biliyorum çünkü uzun yıllardır Avrupa'dayım, evde olmayı, aileme yakın olabilmeyi özlüyorum" ifadelerinde bulunmuştu. 

Top Mercato'nun diğer haberinde ise Boca Juniors'un Lucas Torreira için tüm kaynaklarını seferber etmeye hazır olduğu belirtildi. 

Lucas Torreira'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Galatasaray forması ile 87 maça çıkan Uruguaylı futbolcu, 1 gol-3 asistlik skor katkısı sağladı. 28 yaşındaki yıldızın 15 milyon euro piyasa değeri bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *