"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Galatasaray'da transferler gecikti: Taraftar isyan etti

Galatasaray'da transferler gecikti: Taraftar isyan etti

Trendyol Süper Lig'de son 2 sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da transferlerin gecikmesi taraftardan tepki topladı.

Galatasaray, 2022-23 ve 2023-24 sezonlarını şampiyon tamamladı. Sarı-kırmızılı takım, 24 kez şampiyon olurken 5. yıldıza bir adım uzaklığı kaldı. Taraftarlar, Şampiyonlar Ligi ve 5. yıldız için iddialı bir kadro kurulmasını bekliyor. 

Galatasaray Da 24 Sampiyonluk Kutlamasi 1327

Transfer sezonuna Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'yi kadrosuna katarak başlayan Galatasaray, daha sonrasında ise önceliğini 8 numara ve sağ beke vermişti. 

BEKLENEN TRANSFERLER GERÇEKLEŞMEDİ

Zenit forması giyen Wendel ve Rennes'ten Doue ile ilgilenen Galatasaray, bu transferleri bitirmekte zorluk yaşadı. Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi İbrahim Hatipoğlu, Doue transferinin gerçekleşmeyeceğini belirtti.

Hatipoğlu, Wendel'in de kadroya katılmasının zor olacağını belirtti. 

TARAFTARLAR İSYAN ETTİ

Sarı-kırmızılı taraftarlar, teknik direktör Okan Buruk'un istediği transferler gerçekleşmeyince Dursun Özbek ve yönetimine sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. 

Taraftarlar, kimi zaman Özbek'i istifaya davet etti. 

KULÜPTE PARA SORUNU VAR İDDİASI

Galatasaray'da gündeme gelen bir diğer konu ise para oldu. Sarı-kırmızılı takım ile ilgili sık sık kulüpte maaş ve bonservis bütçesinin olmadığı ifade ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *