"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Galatasaray'dan Trendyol Süper Lig için özel transfer

Galatasaray'dan Trendyol Süper Lig için özel transfer

UEFA Avrupa Ligi için kadrosunu bildiren Galatasaray, Süper Lig'de üst üste 3. şampiyonluk için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

UEFA Avrupa Ligi kadrosunu teslim eden Galatasaray, Trendyol Süper Lig'deki üst üste 3. şampiyonluk ve 5. yıldız hedefi için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

5 Yildiziyla Sozlesme Yenileyen Galatasarayda Okan Buruk Harekati 17136856247244

25 yaşındaki Nijeryalı golcü Victor Osimhen'i kadrosuna katarak dünyada ses getiren bir hamle yapan Galatasaray, ligde bir kez daha şampiyon olmak istiyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, girişimlerini hızlandırdı. 

Cimbom, transfer döneminde Victor Osimhen ile birlikte Michy Batshuayi, Gabriel Sara, Elias Jelert ve Ismael Jakobs'u kadrosuna kattı. 

ORTA SAHADAN VAZGEÇİLMEDİ

Milliyet'in haberine göre; UEFA Avrupa Ligi için listeler önceki gece verilirken son ana kadar bir fırsat yoklandı ama olmadı. Adrien Rabiot’nun transferinde menajeri olan annesine takılan sarı-kırmızılılar, Leon Goretzka için ise kulübü Bayern Münih’i ikna etmesine karşın Alman futbolcudan olumsuz yanıt aldı. Buna rağmen özellikle orta saha transferinden vazgeçilmediği aktarıldı.

Galatasaray yönetiminin ligi düşünerek 13 Eylül’e kadar orta saha ve kanat takviyesi için çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Diğer taraftan mevcut kadronun Avrupa Ligi gruplarından çıkmak için yeterli olduğunu düşünen sarı-kırmızılı yönetimin, ocak ayında Avrupa’daki duruma göre yeni bir değerlendirme yapacağı bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *